Kako izabrati

Da biste bili uvijek odmorni i naspavani potrebno je da pored dobrog i kvalitetnog madraca odaberete i pravi jastuk za sebe.
Ako imate problema sa leđima i ramenima, dobar jastuk će Vam pomoći da ih ublažite ili ih se riješite u potpunosti. Bez obzira na Vaš položaj tijela pri spavanju, najbitnije je da Vam je kralježnica opuštena i u svom prirodnom položaju. Pošto svaka osoba ima drugi položaja tijela i različite navike prilikom spavanja, vrlo je važno da jastuk prilagodite svojim potrebama i fizickoj konstituciji.

Preporučujemo da obavezno isprobate svaki naš jastuk!
Možete ih isprobati na našim prodajnim mjestima ili nas jednostavno kontaktirati, rado ćemo Vam pomoći pri odabiru Vašeg pravog SENSO jastuka.

Senso anatomski jastuci rasterećuju osjetljive strukture vrata te daju potporu vratnoj kralježnici, umanjuju-ći glavobolju, nesanicu i ostale tegobe vezane uz neprirodan položaj glave i vrata.

Izaberite svoj SENSO anatomski jastuk (Visco & Visco HD) prema svojoj fizonomiji:
Standard Small - za djecu od 8-15 godina i osobe nježnije građe, do konfekcijskog broja 38
Standard Medium - za žene prosječne konstitucije (konfekcijski broj 38-42) i muškarce nježnije građe
Standard Large - za žene jače građe (konfekcijski broj > 42) i muškarce prosječne konstitucije
Standard X-Large - za muškarce sportske građe i širih ramena
Dječiji jastuk - za djecu od 2-8 godina

Jastuk klasičnog oblika je pravi izbor za Vas ukoliko želite uživati u svim dobrobitima korištenja memory pjene bez bolnih promjena i perioda navikavanja na novi oblik jastuka. Ovaj jastuk je pogodan za spavanje u svim položajima. Odaberite odgovarajuću veličinu jastuka prema svojoj fizionomiji i potrebama.

Ako sjedite, gledate TV, odmarate u poluležećem položaju, i trebate jastuk koji možete prilagođavati svojim trenutnim potrebama - najbolje da odaberete naš SENSO TV jastuk.

Odabir pravog jastuka, madraca i nadmadraca je od presudne važnosti!

Važnost za naše zdravlje je neupitna. Odmorni i naspavani imate veću produktivnost, bolje pamćenje , koncentraciju, manje stresa, jači imunitet, i na kraju ste kreativniji i ljepši. Na kvalitetu Vašeg sna utječu mnogi faktori, a jedan od njih je svakako pravi jastuk, madrac i nadmadrac.

SENSO madraci su odličan izbor, jer:
- dobro raspoređuju težinu tijela
- smanjuju pritisak na kralježnicu
- idealno se prilagođavaju obliku tijela
- su otporni na insekte, gljivice i grinje
- imaju antialergijska i antbakterijska dejstva
- imaju pristupačnu cijenu u skladu sa kvalitetom
- i imaju mnoge druge prednosti…  

Preporučujemo da obavezno isprobate svaki naš madrac!

Možete ih isprobati na našim prodajnim mjestima ili nas jednostavno kontaktirati, rado ćemo Vam pomoći pri odabiru Vašeg pravog SENSO madraca.

Kakva Vam podloga odgovara?

Oznaka tvrdoće H1 se odnosi na mekše madrace. Mekši madraci tvrdoće H1 se preporučuju korisnicima do 80 kg tjelesne težine.

Oznaka tvrdoće H2 se odnosi na srednje tvrde madrace. Madraci srednje tvrdoće H2 se preporučuju korisnicima od 80 kg do 120 kg tjelesne težine.

Oznaka tvrdoće H3 se odnosi na tvrđe i čvršće madrace. Madraci tvrdoće H3 se preporučuju korisnicima preko 120 kg tjelesne težine.

Kakav madrac zelite?

Senso© Visco Memory pjena je termoaktivna pjena srednje gustoće. Poznata po svojim terapeutskim svojstvima prilagodjavanja tijelu i ravnomjernog raspoređivanja pritiska na tijelo tijekom sna. Olakšava bolove u vratu i leđima. Senso madraci sa Senso© Visco memory pjenom: Senso© Visco Pro, Senso© Visco 3, Senso© Visco 6, Senso© Visco 7 zones

Senso© Visco termoaktivna HD memory pjena ima povećanu gustoću (HD – high density) što utječe na njenu kvalitetu, dugotrajnost i poboljšana anatomska svojstva. Memory pjene visoke gustoće predstavljaju vrhunac udobnosti i zdravstvenih dobrobiti, a to dokazuje i činjenica da se Senso© Visco termoaktivna HD memory pjena ugrađuje samo u visokoluksuzne i medicinske madrace. Senso madraci sa Senso© Visco HD memory pjenom: Senso© Visco HD Basic, Senso© Visco HD Comfort, Senso© Visco HD Cube.

Visokoelastična HR pjena pruža stabilnu i čvrstu podlogu madracu. Poznata je po svojoj dugotrajnosti, smanjenim alergenskim reakcijama kod korisnika. Senso madraci sa HR pjenom: Senso© Econom i Senso© 3d madrac

Regenerat je najčvršći oblik pjene koji koristimo u proizvodnji naših Senso madraca u svrhu povećavanja čvrstoće i tvrdoće madraca. Senso madrac sa regeneratom: Senso© Extra madrac

Kakvu navlaku zelite?

Štepana navlaka je rađena od visokokvalitetne tkanine, prošivena pamučnim vlaknima i vatelinom. Navlaka ima trostrani zatvarač. Periva je na 30° C. Madraci koji standardno dolaze sa štepanom navlakom su: Senso© Econom, Senso© 3d i Senso © Extra madrac.

Argentum+ navlaka (neštepana navlaka) je izrađena od visokokvalitetne tkanine. Antialergijski i antibakterijski obrađena, te otporna na grinje. Za povećanu prozračnost madraca koristimo poseban 3d rupičasti materijal u podnoj zoni. Povećana prozračnost pomaže stvaranju zdrave krevetne mikroklime te sprječava stvaranje vlage u jezgru madraca. Navlaka se može skidati i prati na 30°C. Madraci koji standardno dolaze sa Argentum+ navlakom su madraci iz linije Visco: Senso© Visco Pro, Senso© Visco 3, Senso© Visco 6, te madraci linije Visco HD: Senso© Visco HD Basic, Senso© Visco HD Comfort, Senso© Visco HD Cube te sve linije Senso© Visco nadmadraca i Senso© Visco HD nadmadraca.

Ako želite dodatnu udobnost na postojećem madracu ili na kauču koji je postao neudoban, za putovanje, odmor - idealan odabir je SENSO nadmadrac. Sa našim nadmadracima dočekat će svaki dan odmorni i relaksirani. U skladu sa Vašim potrebama odaberite odgovarajuću dimenziju, visinu i Senso© Visco termoaktivnu HD memory pjenu ili Senso© Visco termoaktivnu memory pjenu.

Posjetite naša prodajna mjesta ili nas kontaktirajte, rado ćemo Vam pomoći pri izboru Vašeg pravog SENSO nadmadraca.
SENSO nadmadrac za dobar san i dobar dan.